„SZERETEM, MEGVÉDEM!”

Tisztelt Idelátogató!

A Magyar Honvédség országos kampányt indított, amelynek célja, hogy minél többen megismerhessék az általuk kínált területvédelmi tartalékos szolgálat adta lehetőségeket. A kampány mottója a Szeretem, Megvédem! – ez jellemzi a tartalékost, hiszen készen áll arra, hogy megvédje saját környezetét és a hazát.

A területvédelmi tartalékosok a szerződés megkötésekor – a próbaidő lejártát követően – bruttó 150 ezer forint egyösszegű szerződéskötési díjat kapnak, legalább kétéves tartalékos szolgálat vállalása esetén.

A szerződés megkötése után a tartalékos katona a szolgálati viszony fennállása alatt minden szolgálatban eltöltött év után bruttó 600 ezer forint rendelkezésre állási díjra jogosult, amelyet havi 50 ezer forintos kiutalásokkal kap meg.

Bruttó 500 ezer forint toborzópénz, afféle „ajánlási bónusz” jár az önkéntes tartalékos katonának, ha a közreműködésével – ajánlásával – a legénységi állományba kerülő szerződéses állományú vagy területvédelmi tartalékos katona az alapkiképzés teljesítését követő 6 hónapon túl is szolgálati viszonyban áll.

A felsőoktatásban, illetve a szakképzésben tanuló nagykorú fiatalokat versenyképes ösztöndíjakkal várják, elköteleződési szándékuk mélységétől függően havi 110-350 ezer forint közötti összeggel. Mindenki megválaszthatja a neki megfelelő szolgálati formát, és ennek megfelelő szerződést köthet.
Részletek az alábbi szórólapon, és az www.iranyasereg.hu honlapon. Érdeklődni az alábbi elérhetőségeken lehet: 06 88 576-650 vagy a veszprem.toborzo [kukac] mil.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük